Supa de pui cu galuste- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de pui cu galuste este o supa foarte buna si aromata, pe care o puteti servi chiar si rece, la pranz sau la cina.

Ingrediente

    • 600 gr carne de pui
    • 1 morcov
    • 1 telina
    • 1 ceapa
    • 100 gr albitura: pastranac si patrunjel radacina
    • 100 gr gris
    • 1 legatura patrunjel verde
    • 2 oua
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se spala carnea, se curata, se transeaza si se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa, telina, morcovii si albitura se curata, se spala si se taie in sferturi. Se aduna spuma, apoi se adauga zarzavaturile. Se lasa, la foc potrivit, pana fierbe carnea.
  2. Intre timp, se separa galbenusurile, se bat bine, apoi se omogenizeaza cu grisul si putina sare, iar in final se adauga albusurile batute spuma. Se ia cate o lingura din compozitie si se pune sa fiarba in apa clocotita cu sare.
  3. Cand au fiert, galustele se mai pun cateva minute sa fiarba in supa. Se serveste calda, cu patrunjel tocat deasupra.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri