- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ciorba taraneasca cu iaurt este o ciorba aromata si gustoasa,plina de vitamine si cu un efect revigorant.
Ingrediente
- 1 litru zer sau 500 gr iaurt diluat cu apa
- 100 gr fasole verde
- 1 ceapa
- 1 patrunjel radacina
- 2 litri apa
- 100 gr mazare
- 2 cartofi
- 1 morcov
- 3 rosii
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- sare
Instructiuni de preparare
- Se curata zarzavaturile si ceapa, se taie marunt apoi se fierb in apa rece cu sare, adaugand si mazarea. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga fasolea verde rupta in bucati potrivite. dupa 5 minute, se pun rosiile date pe razatoare sii cartofii taiati cuburi.
- Inainte de a fi coplet fierte, se adauga sare, zerul sau iaurtul, apoi se presara verdeata tocata fin.