Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Reteta de supa de legume su sos provensal desi isi are originea in Franta ea este delicioasa si consumata de oameni din toata lumea. Este buna si rece mai ales alaturi de un vin rosu sau roze a la Provence.
Aceasta supa e foarte usor de preparat cu conditia ca rosiile sa fie foarte bine coapte.Cuburile de gheata accentueaza gustul dulceag al rosiilor.
Gazpacho este probabil cea mai picanta supa din lume, aceasta avand originea in Spania apare acum in cartile de bucate din toata lumea.Este masa perfecta pentru un pranz in aer liber.
Aceasta supa delicioasa are un gust proaspat si delicat dar si o culoare de senzatie.Pentru a face aceasta supa sa fie si mai delicioasa adugati inainte de a servi zeama sau felii de lime.
Aceasta reteta este foarte usor de preparat. Gustul este mult mai bun folosind rosii proaspete date pe razatoare.
Aceasta reteta de ciorba are un gust si mai bun daca vara in de mazare congelata folosim mazare proapata.Aceasta ciorba cu siguranta va va cuceri prin gustul ei delicios de neuuitat!
Ciorba ardeleneasca are un gust desavarsit daca in loc de leustean punem tarhon tocat marunt.Este felul de baza la o cina in familie la sfarsit de saptamana.
O ciorba traditionala din partile Moldovei nu poate decat sa ne incante ori de cate ori o preparam.
Aceasta reteta poate fi preparata si fara carne pentru zilele de post.Ciorba de fasole boabe este una din preparatele romanesti cunoscute si apreciate de multe persoane, avand in acelasi timp un continut ridicat de vitamine.
Ciorba taraneasca este o supa foarte sanatoasa plina de vitamine. Este foarte buna si rece in zilele calduroase de vara.