Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Un bors plin de vitamine pentru zilele de post.Aceasta reteta de bors se prepara foarte repede, marele ei avantaj fiind ingredientele putine de care avem nevoie.
Ciorba de burta este mancare traditional romaneasca ce ne incanta de fiecare data, dar daca se adauga carne afumata gustul si aromele devin mult mai ispititoare.
O supă cremă deosebită de toate celelalte. Poate nu la fel de arătoasă ca altele, însă specială ca gust şi prezenţă.Daca nu se adauga carnea de pui ea poate fi o delicioasa supa de post.
Aceastbors de legume cu perisoare este foarte potrivit pentru zilele geroase de iarnă.Pentru un gust ceva mai exotic puteti aromatiza borsul cu seminte de chimen si putin ghimbir ras.
Ciorba desomon este un preparat exotic si gustos.Aceasta ciorba este indicat sa o o preparam atunci cand dispunem de peste proaspat, acesta fiind unul dintre produsele cele mai sanatoase. Ciorba de somon poate fi servita atat rece, cat si calda.
Supa de legume cu galuste este usor de preparat si este plina de vitamine.Dupa preferinta puteti adauga bucatele de carne de pui, sau puteti lasa legumele in supa.Gustul va fi delicos...garantat.
O reteta foarte gustoasa de ciorba deasa cu carne de vital. Se serveste la masa cu smantana si cu saleuri de parmezan. Este ciorba ideala in zilele geroase de iarna:are multe proteine, vitamine, si un gust delicios.
Supa de primavara este un preparat hranitor, cu proprietati curative pentru ficat si intestine. Acest fel de mancare este potrivit pentru primavara si usor de facut.
Aceasta ciorba de ciuperci o puteti prepara in zilele de post, daca nu adaugati smantana.Faptul ca are destul de multe legume face ca aceasta ciorba sa va ofere vitamine pentru intreaga zi.
Aceasta reteta isi are origine in Delta Dunarii, noi preluand-o de la pescarii din zona care stiu cum sa prepare pestele pentru a oferi un gust delicios.