Supa crema de morcovi- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Daca va plac supele mai dulci, atunci aceasta reteta o sa va incante cu siguranta. Putem sa o folosim si pentru copiii mici, care incep diversificarea alimentelor.

Ingrediente

    • 500 gr morcovi
    • 1 catel de usturoi
    • 50 gr unt
    • 200 gr smantana
    • 2 cepe
    • 2 linguri ulei
    • 1 litru supa de pui
    • sare
    • piper macinat
    • crutoane

Instructiuni de preparare

  1. Toaca ceapa foarte marunt si pune-o la calit intr-o tigaie in care ai incins uleiul si untul. Pentru un plus de aroma, adauga un catel de usturoi tocat.
  2. Taie morcovii cubulete si pune-i in tigaie peste ceapa si usturoi, lasand sa se caleasca 5 minute, pana incepe sa se rumeneasca.
  3. Adauga supa de pui si lasa sa fiarba 15 minute, dara daca nu ai supa de pui poti pune si apa calda. Dupa cele 15 minute, cu un blender paseaza legumele si adauga smantana. Potriveste de sare si piper, decoreaza cu frunze de morcov si crutoane, dupa care poti servi supa crema.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri