Supa crema de rosii cu morcov

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa crema de rosii cu morcov este o supa racoritoare si hranitoare, fiind in acesi timp si delicioasa si gustoasa si usor de preparat, necesitand putine ingrediente.

Ingrediente

    • 1 kg rosii
    • 2 cepe
    • 50 gr smantana
    • frunze de busuioc
    • 2 morcovi
    • 1 catel de usturoi
    • 2 linguri ulei de masline
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Taie ceapa rondele, usturoiul toaca-l marunt, decojeste rosiile si taiel-le cubulete, apoi morcovii da-i pe razatoare.
  2. Pune toate legumele la  calit in ulei, intr-o oala mai adanca. lasa pe foc 20 de minute, apoi ia oala de pe foc si toarn-o in vasul blenderului, si paseaz-o. Adauga sare si piper si las-o sa se raceasca.
  3. Supa crema de rosii cu morcovi se serveste rece cu o lingurita de smantana deasupra si doua frunze de busuioc proaspat.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri