Supa limpede de peste

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa limpede de peste trebuie sa o incercati si dvs deoarece este aromata, gustoasa si apetisanta!

Ingrediente

    • 2-3 capete de crap
    • 2-3 carasi
    • 1 morcov
    • 1 patrunjel
    • 1 telina
    • 1 ceapa
    • 10 boabe piper
    • 6-7 ciuperci
    • 1 lingurita cu unt
    • 1 litru  supa de zarzavat
    • sare
    • felii de franzela prajita
    • patrunjel tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 persoane

  1. Cureti pestii de solzi, aripi si cozi, ii golesti, le scoti urechile, ii speli bine si ii lasi sa stea in apa cu otet si sare cat timp pregatesti legumele.
  2. Speli si cureti legumele si ciupercile, le tai felii subtiri si le calesti in unt. Pui din cand in cand apa pentru ca legumele sa se inmoaie.
  3. Pui supa de zarzavat deasupra legumelor si adaugi pestele si sarea si lasi sa fiarba 20 minute la foc mic.
  4. Scoti pestele si-l cureti de oase. Strecori supa si o servesti cu felii de franzela prajita in cuptor sau pe plita si cu bucatile de peste fara oase, puse in supa sau in farfurii separate. Presari in farfuriile cu supa patrunjel tocat fin.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri