Supa de conopida

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de conopida este o supa delicioasa al carui gust se poate imbunatati daca adaugati o lingura de smantana in momentul servirii, sau chiar puteti acri supa cu bros de putina.

Ingrediente

    • 1 conopida
    • 1 ceapa
    • 1/4 varza
    • 2 morcovi
    • 1 ardei kapia
    • 4 catei de usturoi
    • 1 legatura marar verde
    • ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Curata toate legumele si desfa conopida in buchetele. toaca marunt ceapa, da morcovul pe razatoare si ardeiul taie-l fasii.
  2. Incinge 3 linguri de ulei si caleste intai ceapa, apoi morcovul si ardeiul si stringe totul cu  2 litri de apa.
  3. Cand incepe sa clocoteasca, adauga varza taiata foarte fin, pune putina sare si lasa sa fiarba 30 de minute. Pune buchetele de conopida, usturoiul pisat si mai lasa sa fiarba 15 minute. potruveste gustul de sare si, imediat ce opresti focul, presara marar verde proapat tocat.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri