Supa de legume cu taitei

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de legume cu taitei este o supa usoara, dietetica pe care o puteti servi atat rece cat si calda.

Ingrediente

    • 1 ou
    • 1 ceapa
    • 2 cartofi
    • ulei
    • 3 morcovi
    • 1 dovlecel
    • 100 gr faina
    • marar verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Caleste legumele taiate cubulete in ulei incins, apoi adauga 2-3 litri de apa, drege cu sare si lasa sa fiarba.
  2. Cat fierbe supa, prepara taiteii. Sparge oul si bate-l cu furculita, adauga faina putin cate putin si cand s-a ingrosat, framanta aluatul cu mana, pana cand capata o consistenta elastica.
  3. Presara pe blat faina si intinde aluatul cu sucitorul intr-o foaie cat mai subtire. Presara faina, ruleaza foaia si taie taiteii cat mai fin. Rasfira-i pe o hartie si lasa-i la zvantat.
  4. Cand supa este gata, adauga taiteii si da-i in cateva clocote, iar in momentul servirii adauga marar verde tocat fin.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri