- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa de porc cu smantana si curry este o supa delicioasa, satioasa si foarte usor de preparat in acelasi timp.
Ingrediente
- 250 gr pulpa de porc
- 1 ceapa alba
- 1 morcov
- 200 gr smantana
- ulei
- 3 cartofi
- 1 ceapa rosie
- 2 lingurite curry
- 1 ou
- sare
Instructiuni de preparare
- Curata legumele, taie morcovul felii, ceapa in cubulete si cartofii in cuburi. Carnea de porc spal-o cu apa rece, sterge-o cu servete absorbante apoi transeaz-o in cuburi mici.
- Intr-o oala, incinge cateva linguri de ulei si caleste putin carnea pana se albeste, apoi scoate-o pe o farfurie. In grasimea ramasa caleste ceapa si morcovul pana isi schimba culoarea si adauga carnea si apa cat sa acopere si lasa sa fiarba totul inabusit, potrivind gustul de sare.
- Dupa ce au fiert, paseaza legumele cu dosul furculitei, adauga cartofii, completeaza cu apa si lasa sa fiarba 30 de minute.
- Bate smantana cu galbenusul de oul si praful de curry si adauga-le in supa dupa ce au fiert cartofii si ai stins focul. Caleste separat ceapa rosie taiata in feliute si adauga peste supa in momentul servirii.