- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Gustul fin si delicat al acestei supe este dat de gulii.Aceasta reteta o poti prepara cand nu ai prea mult timp la dispozitie dar totusi vrei un pranz delicios!
Ingrediente
- 2 gulii mari
- 500 gr de carne de pui
- o telina mica
- 1 ceapa
- 1 radacina de pastarnac
- o lingura de orez
- 150 gr de smantana
- marar verde
- 2 linguri de ulei
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Speli carnea,o tai bucatele potrivite si o pui la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand da in clocot iei spuma formata cu ajutorul unei spumiere, apoi adaugi orezul spalat. Lasi torul sa mai dea in cateva clocote.
- Intre timp cureti zarzavaturiel,le speli si le tai marunt. Dupa ce ai curatat si taiat toate zarzavaturile le calesti intr-o tigaie cu putin ulei timp de 5 minute.
- Cand carnea este aproape fiarta adaugi in supa zarzavaturile calite si mai lasi supa la fiert pentru 15 minute.
- Tai mararul marunt si il freci intr-un mojar cu putina sare,iar pasta obtinuta o adaugi in supa.
- Cand servesti supa cu o lingura pui deasupra smantana.