Supa de pui cu gulii si smantana

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Gustul fin si delicat al acestei supe este dat de gulii.Aceasta reteta o poti prepara cand nu ai prea mult timp la dispozitie dar totusi vrei un pranz delicios!

Ingrediente

    • 2 gulii mari
    • 500 gr de carne de pui
    • o telina mica
    • 1 ceapa
    • 1 radacina de pastarnac
    • o lingura de orez
    • 150 gr de smantana
    • marar verde
    • 2 linguri de ulei
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Speli carnea,o tai bucatele potrivite si o pui la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand  da in clocot iei spuma formata cu ajutorul unei spumiere, apoi adaugi orezul spalat. Lasi torul sa mai dea in cateva clocote.
  2. Intre timp cureti zarzavaturiel,le speli si le tai marunt. Dupa ce ai curatat si taiat toate zarzavaturile le calesti intr-o tigaie cu putin ulei timp de 5 minute.
  3. Cand carnea este aproape fiarta adaugi in supa zarzavaturile calite si mai lasi supa la fiert pentru 15 minute.
  4. Tai mararul marunt si il freci intr-un mojar cu putina sare,iar pasta obtinuta o adaugi in supa.
  5. Cand servesti supa  cu o lingura pui deasupra smantana.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri