Supa deasa de vitel

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa deasa de vitel este o supa deliciioasa, plina de vitamine pe care o puteti da si celor mici deoarece este gustoasa si este plina de vitamine.

Ingrediente

    • 4 felii rasol de vitel
    • 1 radacina patrunjel
    • 3 morcovi
    • 1 ardei kapia
    • 3 catei de usturoi
    • 1 radacina de telina
    • 1 pastranac
    • 1 ardei verde
    • 2 cepe
    • frunze de telina
    • patrunjel verde
    • 100 gr taitei de casa
    • sare
    • piper negru macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se spala rasolul in 2-3 ape, apoi se pune la fiert in apa cu o lingurita de sare si se curata spuma formata ori de cate ori este nevoie.
  2. Separat, se curata legumele, se spala si se pun intregi in supa, sa fiarba impreuna cu rasolul. Se acopera cu un capac oala, si se lasa sa fiarba la foc mic, ca sa nu scada zeama foarte repede.
  3. Se verifica daca au fiert carnea si legumele, si daca sunt fierte se  scoate carnea si legumele, pe farfurii separate.
  4. Ceapa, pastarnacul si patrunjelul se dau deoparte, iar restul se paseaza cu blenderul in zeama in zeama in care au fiert si se adauga  carnea taiata cubulete.
  5. Supa obtinuta se serveste cu taitei de casa si se decoreaza cu frunze de telina si de patrunjel verde.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri