- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tarta cu branza si verdeturi este o tarta aperitiv delicioasa, a carei aroma si gust devin mult mai intense cand este servita rece, a doua zi.
Ingrediente
Instructiuni de preparare
- Din ingredientele pentru aluat se framanta un aluat omogen, elastic, care se lasa apoi la dospit 30 de minute.
- Separat, se mixeaza cele trei feluri de branza cu untul, smantana si ouale. Apoi se amesteca cu mararul, patrunjelul si menta tocate fin, condimentand cu sare si piper, dupa gust.
- Se framanta din nou aluatul, se intinde in foaie, cu care se captuseste o forma de tarta. Se inteapa in mai multe locuri cu furculita, apoi se umple cu comozitia de branza.
- Se introduce tarta in cuptorul bine incins si se coace 50 de minute, la foc moderat.
- Tarta cu branza si verdeturi se serveste calda sau rece decorata cu frunze de salvie.