- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tortul rapid cu mandarine este perfect in zilele de vara pentru ca este racoritor si energizant in acelasi timp.
Ingrediente
- 500 gr mix pentru blat de tort cu vanilie
- 4 oua
- 200 ml ulei
- 300 gr mandarine feliate, curatate de pielite
- 225 ml frisca lichida rece
- 1 cutie de ananas bucati cu suc
- 1 plic pudra pentru budinca de vanilie
Instructiuni de preparare
- Amestecati intr-un castron mare mixul de tort cu uleiul, bucatile de mandarine cu sucul scurs din ele si, amestecati bine pana se omogenizeaza amestecul. Turnati compozitia intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt si coaceti 35-40 de minute, pana trece testul scobitorii. Cand blatul de tort este gata, scoateti tava din cuptor si lasati sa se raceasca.
- Pentru topping amestecati anansul din compot cu siorp cu frisca lichida si adauagti pudra pentru budinca. Omogenizati compozitia si intindeti-o peste blatul racit. Bagati trotul la frigider 5-6 ore ca sa se intareasca glazura inainte de a-l portiona si servi.