- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Andivele picante sunt delicioase si aromate, fiind aperitivul perfect si aromat pentru cei care tin post.
Ingrediente
- 6-8 andive mijlocii
- 3 linguri cu ulei de masline
- 1 lingura cu mustar
- 2 linguri cu otet
- sare
- piper macinat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Alegi andive bine invelite, de marime mijlocie, le cureti de frunzele vestede si le speli sub jet de apa rece, dupa care mai scoti cateva frunze, pe care le tai separat. Le stergi de apa cu un prosop curat si le tai pe lat, nu mai groase de 2 cm.
- Asezi feliile de andive in castron adanc, presari cu sare si acoperi cu un sos facut din: 1 lingura de mustar, frecat cu ulei de salata, subtiat cu otet si condi¬mentat cu piper macinat, dupa care omogenizezi amestecul de jos in sus cu o furculita inox, apoi le servesto cu felii de paine prajita.