- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Bananele cu nuca de cocos este combinatia perfecta pentru un mic dejun plin de vitamine si foarte sanatos.
Ingrediente
- 3 banane
- 2 linguri menta
- 100 gr fulgi de nuca de cocos
- 2 lamai
- 2 linguri zahar
PENTRU ASAMBLARE:
- tepuse din lemn pentru frigarui
Instructiuni de preparare
- Se curata bananele de coaja, se taie felii groase de 2 cm si se pun intr-un castron. Peste ele se adauga zeama de lamaie, zaharul si frunzele de menta marunt taiate.
- Se lasa la rece 1 ora. Se scot din sosul in care s-au marinat, se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos si se infig in tepusele de lemn.
- Se servesc alaturi de gaufre cu miere sau cu piscoturi. Bananele vor capata o savoare deosebita daca in sos se vor adauga 4-5 linguri de lapte de cocos.