- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Clatite picante umplute cu salam trebuie sa le incercati deoarece sunt delicioase si foarte gustoase.
Ingrediente
PENTRU CLATITE:
- 2 oua
- 12-14 linguri cu faina
- 1 l apa minerala
- sare
- 2 linguri cu ulei
PENTRU UMPLUTURA:
- 300 gr salam
- 1 ceapa
- 3-4 catei de usturoi
- 1 ou
- 4 linguri cu ulei
- 1 lingura de verdeata tocata
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
Timp de preparare 1 ora
- Tocati ceapa si caliti-o cu o lingura de ulei, pe foc mic, acoperind oala cu capac. Dupa 5-6 minute adaugati salamul taiat cubulete si usturoiul tocat marunt. Lasati sa se amestece aromele 3-4 minute si stingeti focul.
- Lasati amestecul sa se raceasca 15 minute, adaugati oul si verdeata tocata, omogenizati.
- Umpleti clatitele, rulati-le si asezati-le in randuri in forme de sticla termorezistenta in care ati pus ulei.
- Puneti forma la cuptor pentru 20 minute, la foc potrivit.
- Serviti clatitele ca un fel de mancare langa sau vin alb.