Chiftele de peste

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Chiftelele de peste sunt foarte bune gustoase si aromate, fiind la fel de bune calde ca fel principal, sau reci ca aperitive.

Ingrediente

    • 1 kg peste
    • 1 morcov
    • 3 oua
    • 1 fir de usturoi verde
    • 2 cepe
    • 2 cartofi
    • verdeata
    • 100 gr faina
    • cimbru
    • 100 ml ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata pestele, se scot fileuri, se dau prin masina de tocat de doua ori, impreuna cu morcovii si cartofii.
  2. Se caleste ceapa in ulei, se amesteca cu pasta de peste, cu verdeata tocata, cimbrul, usturoiul tocat, sarea si ouale batute.
  3. Se fac chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti pana cand se rumenesc frumos. Se scot chiftelele din ulei pe servete absorbante pentru a se scurge de surplusul de grasime, dupa care se pot servi.

Recomandari

Aperitive