- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Chiftelutele cu branza sunt perfecte la micul dejun atat calde cat si reci, ele fiind punctul forte pentru un mic dejun satios.
Ingrediente
- 5 cartofi
- 1 legatura marar
- ulei
- 250 gr branza telemea
- malai
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Se spala cartofii, apoi se fierb in coaja pana cand pot fi intepati usor cu furculita. Se scurg cartofii fierti de apa si, dupa ce s-au racit, se curata de coaja si se sfarama impreuna cu branza telemea.Cand compozitia este omogena se adauga mararul verde tocat fin si putin piper macinat.
- Dupa ce compozitia s-a omogenizat, se modeleaz chiftelute care se tavalesc prin malai cernut, apoi se rumenesc in ulei incins, pe ambele parti. Cand chiftelutele sunt rumenite se scot pe servete absorbante ca sa se scurga surplusul de ulei, apoi se asaza pe un platou si se servesc.