Telina la cuptor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Telina la cuptor este un preparat traditional ardelenesc, plin de aroma si gust.

Ingrediente

    • 1 telina mare
    • faina
    • 1 bucata de cas
    • 1 lingura zahar pudra
    • 100 gr unt
    • 200 gr smantana
    • 3 oua
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se taie telina fideluta, se fierbe in apa cu sare, se scurge si se asaza intr-un vas uns cu unt. Apoi, din unt,cateva linguri de faina si smantana, se prepara un sos alb. Se adauga galbenusurile si casul dat pe razatoare, sarea, zaharul pudra si albusurile batute spuma.
  2. Se toarna sosul alb peste telina, apoi se pune vasul la cuptor pana se rumeneste compozitia.

Recomandari

Aperitive