Ciuperci prajite

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciupercile prajite se pot consuma atat calde cat si reci, ele fiind perfecte atat la aperitiv cat si ca garnitura.

Ingrediente

    • 500 gr ciuperci mici
    • usturoi
    • verdeata tocata
    • 1 lingura cu sare
    • 1 lingura cu zahar
    • 150 ml ulei

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti ciupercile, le speli in mai multe ape si le clocotesti timp de 10 minute in apa in care ai pus 1 lingura de zahar si 1 lingura de sare.
  2. Lasi sa se scurga, apoi le prajesti in mult ulei.
  3. Cand s-au rumenit usor, le scoti in castron adanc, le acoperi cu sos de usturoi si le decorezi cu verdeata tocata fin, apoi le servesti cu paine prajita.

Recomandari

Aperitive