- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Coltunasii cu cas de oaie sunt foarte buni, satiosi si gustosi atat reci cat si calzi.
Ingrediente
- 1 aluat dospit
- 2 linguri ulei de masline
- 2 cepe
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- sare
- piper macinat
- 250 gr cas de oaie
- 8 linguri patrunjel verde taiat marunt
- 1 lingura de boia ardei dulce
Instructiuni de preparare
- Se prepara aluatul, se pune la dospit,apoi se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ceapa si se prajesc impreuna.
- Se pun legumele intr-un castron, se condimenteaza, se adauga casul taiat in cuburi, se presara cu patrunjel si cu boia si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin. Se pune umplutura pe cele 4 foi de aluat, se uda marginile cu apa si se lipesc. Se coace 15-20 de minute, apoi se serveste cu salata de varza.