Conopida cu sos de mustar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Conopida cu sos de mustar este un aperitiv foarte gustos, la care puteti adauga, dupa plac, o lingura cu maioneza sau cu iaurt.

Ingrediente

    • 1 conopida mijlocie
    • 2 linguri cu mustar
    • 3 linguri cu ulei
    • 2 linguri cu otet sau 1/2 lamaie
    • sare
    • patrunjel verde tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli conopida, o desfaci in buchetele si o pui sa fiarba in apa sarata care clocoteste.O fierbi la foc mic (nu trebuie sa se farame) 15 minute,apoi o scurgi,  o lasi sa se raceasca, apoi o asezi in castron adanc.
  2. Faci un sos de mustar (sau o maioneza de post dintr-un morcov dat pe razatoarea mica in amestec cu un cartof fiert faramat, amestecate cu o lingura de mustar - pot fi baza unei maioneze de post), pe care-l torni peste conopida.
  3. Omogenizezi, decorezi cu patrunjel verde tocat fin, lasi la rece o ora si servesti cu paine proaspata.

Recomandari

Aperitive