Vinete cu branza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Vinetele cu branza sunt de fapt niste aperitive delicioase, al caror aroma o puteti imbunatati oricand adaugand ingrediente si condimente noi.

Ingrediente

    • 2 vinete maricele
    • 4 oua ( de preferat, de prepelita)
    • 2 linguri maioneza
    • 200 gr branza telemea
    • petrunjel verde
    • 2 linguri pasta de susan
    • 4 catei de usturoi
    • piper negru macinat
    • sare
    • ulei de masline
    • rosii pentru decor

Instructiuni de preparare

  1. Taie vinetele pe lung, da-le cu sare, pune-le in tava si baga tava in cuptorul incins. Cand s-au inmuiat scoate tava din cuptor, scoate cu grija miezul vinetelor, imparte-l in doua si amesteca jumatate cu patrunjel verde tocat marunt si o lingura cu ulei.
  2. Umple vinetele cu compozitia obtinuta, branza faramitata, apoi sparge deasupra cate un ou, pipereaza si da-le la cuptor pentru 10-15 minute.
  3. Restul de pulpa de vinete amesteca-l cu maioneza, pasta de susuan si usturoiul pisat, amesteca pana cand obtii o pasta  are o vei servi alaturi de vinetele fierbinti decorate cu felii de rosii.

Recomandari

Aperitive