- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tortilla cu cartofi este un preparat mexican pe care il puteti servi atat cald cat si rece, fiind un preparat delicios, plin de vitamine si foarte satios.
Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras rosu
- 2 cepe
- 5 oua
- 3 linguri de ulei
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Fierbe cartofii in coaja, timp de 30 de minute, in apa cu sare. Scurge-i si lasa-i sa se racoreasca.
- Intre timp, toaca ceapa si pune-o la calit in ueli incns. Taie ardeiul gras in cubulete si calaste-l impreuna cu ceapa. Curata dovlecelul, taie-l si pe el cubulete pe care le pui peste legumele din tigaie, si caleste totul timp de 5 minute.
- Curata cartofii, taie-i in cubulete si adauga peste ei amestecul din tigaie. Potriveste de sare si piper, toarna ouale batute si amesteca. Pune totul intr-un vas termorezistent si baga-l la cuptor pentru 25 de minute.
- Cand este gata scoate vasul din cuptor, lasa sa se racoreasca cateva minute, apoi poti felia si servi.