- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Acest desert delicios de capsuni il puteti servi si la micul dejun sau la gustare pentru ca este delicios, mai ales daca il serviti rece.
Ingrediente
- 300 gr blat de pandispan
- 250 gr crema de branza
- 200 gr zahar alb
- 250 ml frisca
- 1 kg capsune proaspete feliate
- gelatina de capsuni
Instructiuni de preparare
- Intr-un bol maruntiti pandispanul si bagati-l la frigider.
- Bateti crema de branza cu zaharul pana cand se omogenizeaza si devine pufoasa, apoi incorporati in crema frisca batuta souma. Amestecati usor de jos in sus, apoi turnati amestecul peste pandispanul amruntit.
- Separat, amestecati capsunile cu gelatina topita , apoi asezati-le peste crema de branza si bagati desertul la frigider pana in momentul servirii.