- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ouale marinaresti trebuie sa le incercati pentru ca sunt perfecte pentru un mic dejun copios
Ingrediente
- 4 oua
- 2 linguri faina
- 2 felii franzela
- 3 cepe
- 50 gr unt
- 100 ml vin rosu
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste intr-o tigaie cu unt incins. Cand devine sticloasa, se adauga faina, amestecand continuu. In momentul in care aceasta incepe sa se rumeneasca, se stinge cu vinul. Se potriveste de sare si piper si se continua fierberea inca vreo 15-20 de minute.
- Intre timp, se fierb ouale tari, se curata, se taie in felii, dupa care se adauga in sos, lasandu-se inca vreo 2 minute. Se servesc calde, cu crutoane de paine prajita.