Frigarui cu ciuperci si branza de capra

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Frigaruile cu ciuperci si branza de capra este axact ce va trebuie pentru un aperitiv delicios si rafinat. Acest aperitiv se serveste cald si este foarte aromat.

Ingrediente

    • 250 gr de ciuperci champignon albe
    • 250 gr de ciuperci champignon   brune
    • 1 catel de usturoi 
    • 2 - 3 cepe verzi
    • 150 gr branz? de capra proaspata
    • 50 gr de migdale macinate 
    • 1 lingura de ierburi congelate
    • sare  
    • piper 
    • 1 – 2 linguri de ulei de masline 
    • 8 bete de lemn pentru frigarui

Instructiuni de preparare

  1. Se curata ciupercile si se inlatura tulpinile. Se curata usturoiul si ceapa verde si se toaca marunt. Se amesteca cu branza proaspata de capra, cu migdalele si cu ierburile si se condimenteaza cu sare ?i piper.
  2. Se umplu ciupercile cu amestecul astfel obtinut. Se infig pe betele de lemn pentru frigarui, inmuiate in prealabil in apa rece, cate doua ciuperci, cu par?ile umplute una spre cealalta si se sareaza putin. Se frig de jur imprejur timp de 5-8 min. pe un gratar din aluminiu, ungandu-se cu ulei. 

Recomandari

Aperitive