Gulii pane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Guliile pane este un preparat foarte aromat, pe care il puteti servi si ca garnitura.

Ingrediente

    • 4-5 gulii tinere
    • 200 ml apa minerala
    • 200 ml ulei
    • sare
    • 4 linguri cu faina
    • crengute de marar
    • piper

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti guliile de coaja, le fierbi in apa calda cu sare. Le scoti dupa 15 minute,apoi le tai in jumatati si le lasi sa se scurga.
  2. Faci un aluat din faina, apa minerala, sare si piper. Treci guliile prin aluat si le prajesti in ulei incins. Le servesti calde, pe platou decorat cu legume de sezon si cu crengute de marar verde sau frunze de salata, cu paine prajita.

Recomandari

Aperitive