Oua in aspic

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Oua in aspic este o reteta de oua delicioasa din bucataria romaneasca. Pentru un decor desavarsit puteti aseza langa patrunjel felii de morcov fiert.

Ingrediente

    • 6 oua
    • patrunjel verde
    • aspic

Instructiuni de preparare

  1. Se prepara un aspic din maruntaie de pasare- ghiare, gaturi, capete, aripi-  care se fierb pana ce supa devine cleioasa.
  2. Se asaza intr-un vas incasabil, patrunjel verde tocat fin, se toarna un strat de aspic limpezit si racit, fara sa se deranjeze patrunjelul. Se lasa sa se prinda si se asaza ouale fierte, curatate de coaja, unul langa altul, apoi se toarna al doilea strat de aspic. Se lasa vasul la rece pana cand aspicul se incheaga ( de preferat peste noapte).

Recomandari

Aperitive