Retete pentru aperitive
Rulourile cu branza sunt ideale ca aperitivie la mesele festive. Au un gust bun si se prepara repede. Le poti servi si cu putina smantana, parmezan ras si patrunjel.
Aperitivul de pui cu legume poate fi consumat atat la micul dejun cat si la antreurile de sarbatori.Acest aperitiv poate de asemenea sa fie servit ca fel principal alaturi de garnitura si salata de cruditati.
Reteta de barcute cu vinete este o reteta delicioasa atat vara cat si in zilele de post fiind in acelasi timp o reteta satioasa si plina de vitamine.
Incercati reteta de cartofi copti cu broccoli daca doriti o reteta usoara si delicioasa folosind doar 5 ingrediente
Aceasta reteta de cappuccino de hribi cu ghimbir este o delicatesa frantuzeasca fiind un deliciu alaturi de un pahar de vin rosu Frontonnais.
Nimic nu e mai simplu decat aceasta reteta.Dar pe cat de simpla pe atat de delicioasa este mai ales daca punem si o frunza de busuioc.
O gustare delicioasa cand nu aveti prea mult timp de stat in bucatarie.Imbunatatiti reteta folosind in loc de braza Ceddar si alte tipuri de branzeturi.
Reteta de rinichi cu ciuperci are un gust deosebit si sevit la micul dejun va face sa fiti placut surprinsi de bunatatatea retetei.
Ouale Benedict au un gust foarte bun si reprezinta si o sursa de vitamine si proteine.Puneti sa inlocuiti chiflele cu briose pentru un gust dulceag.
Pentru un plus de savoare puneti baconul cateva secunde pe gratar inainte de a pune in clatite. Va accentua gustul.