- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Painea umpluta cu carne si jambon este apertivul perfect pentru o dupa amiaza placuta alaturi de prieteni.
Ingrediente
- 1 paine rotunda mare
- 200 gr carne fiarta
- 4 felii de jambon
- 2 oua
- 4 linguri cu unt
- 4 linguri cu maioneza
- 6 castraveciori murati
- sare
- 1/2 ceapa de apa
- marar tocat
- menta
- piper macinat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 6-8 persoane
- Fierbi ouale 6 minute, le decojesti, separi galbenusurile si le treci pe razatoarea mica.
- Amesteci cu untul taiat bucati mici, cu maioneza, ceapa tocata, castraveciorii taiati cubulete si marar tocat. Parfumezi cu menta sau busuioc, adaugand sare si piper, dupa gust.
- Golesti de miez o paine rotunda (tai un capac) umpli cu amestecul picant in care ai adaugat felii de carne fiarta si jambon taiat cuburi mici. Asezi capacul, lasi la rece 2-3 ore, apoi tai in raza si servesti cu vin alb.