Paine umpluta cu carne si jambon

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Painea umpluta cu carne si jambon este apertivul perfect pentru o dupa amiaza placuta alaturi de prieteni.

Ingrediente

    • 1 paine rotunda mare
    • 200 gr carne fiarta
    • 4 felii de jambon
    • 2 oua
    • 4 linguri cu unt
    • 4 linguri cu maioneza
    • 6 castraveciori murati
    • sare
    • 1/2 ceapa de apa
    • marar tocat
    • menta
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Fierbi ouale 6 minute, le decojesti, separi galbenusurile si le treci pe razatoarea mica.
  2. Amesteci cu untul taiat bucati mici, cu maioneza, ceapa tocata, castraveciorii taiati cubulete si marar tocat. Parfumezi cu menta sau busuioc, adaugand sare si piper, dupa gust.
  3. Golesti de miez o paine rotunda (tai un capac) umpli cu amestecul picant in care ai adaugat felii de carne fiarta si jambon taiat cuburi mici. Asezi capacul, lasi la rece 2-3 ore, apoi tai in raza si servesti cu vin alb.

Recomandari

Aperitive