Painite umplute cu salata de iepure

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Painitele umplute cu salata de iepure este un aperitiv delicios cu care ii puteti oricand surprinde pe cei dragi.

Ingrediente

    • 4-6 franzelute
    • 300 gr friptura rece de iepure
    • 2 linguri cu unt
    • 2 linguri cu mustar
    • 2 gogosari murati
    • 6-8 fire ceapa verde (sau 1 ceapa de apa)
    • 4 linguri cu ulei de masline
    • linguri cu otet
    • cimbru tocat
    • 2 linguri cu smantana
    • salata verde
    • crengute de marar

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Golesti franzelutele, opresti doua miezuri si le acoperi cu smantana.
  2. Din ulei de masline, otet, gogosari murati taiati felii subtiri, sare, piper macinat, ceapa verde tocata fin, mustar si cimbru tocat faci un sos, pe care-l amesteci cu felii subtiri de friptura rece de iepure si miezul de paine.
  3. Omogenizezi si umpli painitele, le ungi cu unt topit si le servesti pe platou decorat cu frunze de salata verde, marar in crengute verzi si vin sec.

Recomandari

Aperitive