- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Painitele umplute cu salata de iepure este un aperitiv delicios cu care ii puteti oricand surprinde pe cei dragi.
Ingrediente
- 4-6 franzelute
- 300 gr friptura rece de iepure
- 2 linguri cu unt
- 2 linguri cu mustar
- 2 gogosari murati
- 6-8 fire ceapa verde (sau 1 ceapa de apa)
- 4 linguri cu ulei de masline
- linguri cu otet
- cimbru tocat
- 2 linguri cu smantana
- salata verde
- crengute de marar
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
- Golesti franzelutele, opresti doua miezuri si le acoperi cu smantana.
- Din ulei de masline, otet, gogosari murati taiati felii subtiri, sare, piper macinat, ceapa verde tocata fin, mustar si cimbru tocat faci un sos, pe care-l amesteci cu felii subtiri de friptura rece de iepure si miezul de paine.
- Omogenizezi si umpli painitele, le ungi cu unt topit si le servesti pe platou decorat cu frunze de salata verde, marar in crengute verzi si vin sec.