- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Painitele umplute cu sunca taraneasca sunt perfecte atat la micul dejun cat si ca gustare de dupa-amiaza.
Ingrediente
- 4-6 franzele mici si inguste
- 2 linguri cu unt
- 2 oua fierte tari
- 200 gr sunca taraneasca sau jambon
- 1 lingura cu mustar
- 150 ml lapte dulce
- sare
- piper macinat
- marar tocat
- 2 gogosari
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
- Golesti franzelutele si opresti miezul de la doua dintre ele. Torni peste miez lapte dulce si lasi sa se inmoaie bine.
- Separat faci o pasta din: unt moale, mustar, sare, piper macinat si putin lapte dulce, peste care amesteci ouale date pe razatoare, sunca taiata felii si marar tocat. Omogenizezi, amesteci cu miezul de franzela inmuiat in lapte si umpli franzelutele.
- Lasi la rece cateva ore, servesti pe un platou decorat cu felii de gogosar si un pahar cu vin alb.