- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sufleul de malai este un aperitiv rapid si gustos pe care il puteti servi atat la micul dejun cat si la pranz.
Ingrediente
- 200 gr malai grisat
- 150 gr cascaval
- 3 oua
- sare
- 1 lingura cu faina alba
- 1 lingura cu unt
- 400 ml apa
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
- Incalzesti apa in ceaun, pui malaiul in ploaie, amesteci cu 1 lingura de lemn si fierbi cu putina sare si cascaval ras timp de 10 minute. Tragi ceaunul de pe foc, lasi sa se raceasca, incorporezi galbenusurile pe rand si 1 lingura cu faina, pui albusurile batute spuma tare si amesteci in mamaliguta ca sa se incorporeze uniform.
- Ungi o tava cu unt, rastorni mamaliguta, coci la cuptor 30 de minute, apoi o servesti cat este fierbinte ca sa nu cada sufleul.