- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pasta ardeleneasca de branza este un apritiv delicios si aromat, pe care o puteti servi atat la micul dejun cat si la gustare.
Ingrediente
- 2 oua
- 1 lingurita mustar
- 1 catel de usturoi
- 500 rg branza de vaci
- 250 ml ulei
- sare
- 1 legatura patrunjel verde
Instructiuni de preparare
- Se pune branza de vaci intr-un blender si se mixeaza pana se obtine o pasta fina.
- Separat, se prepara o maioneza din oua, ulei si mustar, apoi se adauga usturoiul zdrobit si patrunjelul verde tocat fin.
- Se amesteca pasta de branza cu sosul obtinut si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
- Cu pasta obtinuta se pot unge felii de paine alba sau neagra si se decoreaza cu felii de rosii coapte, apoi se servesc la aperitiv sau la micul dejun.