Pasta ardeleneasca de branza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta ardeleneasca de branza este un apritiv delicios si aromat, pe care o puteti servi atat la micul dejun cat si la gustare.

Ingrediente

    • 2 oua
    • 1 lingurita mustar
    • 1 catel de usturoi
    • 500 rg branza de vaci
    • 250 ml ulei
    • sare
    • 1 legatura patrunjel verde

Instructiuni de preparare

  1. Se pune branza de vaci intr-un blender si se mixeaza pana se obtine o pasta fina.
  2. Separat, se prepara o maioneza din oua, ulei si mustar, apoi se adauga usturoiul zdrobit si patrunjelul verde tocat fin.
  3. Se amesteca pasta de branza cu sosul obtinut si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
  4. Cu pasta obtinuta se pot unge felii de paine alba sau neagra si se decoreaza cu felii de rosii coapte, apoi se servesc la aperitiv sau la micul dejun.

Recomandari

Aperitive