Rosii umplute cu oua

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rosiile umplute cu oua este un aperitiv delicios care se afla la loc de cinste in topul preferintelor multor persoane...

Ingrediente

    • 6 rosii mici
    • 3 oua
    • patrunjel verde
    • 150 gr cascaval
    • 25 gr unt
    • ulei
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se aleg rosii tinere, mai mici, se taie un capacel, se scobesc si se lasa cu gura in jos sa se scurga.
  2. Ouale se fierb tari si cascavalul se da pe razatoare. Se toaca ouale marunt, se amesteca cu cascavalul ras, putin unt si patrunjel verde tocat fin.
  3. Se umplu rosiile, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se baga in cuptor, 15-20 de minute, sa se gratineze.

Recomandari

Aperitive