Sufleu de cirese- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sufleul de cirese trebuie sa il incercati pentru ca este foarte aromat si gustos!

Ingrediente

    • 4 oua
    • 1/3 lingurita scortisoara macinata
    • 1 lamaie
    • 20 gr unt
    • 100 gr pesmet
    • 600 gr cirese
    • 150 gr zahar tos
    • zahar vanilat

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca bine galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma albicioasa, in care se adauga coaja rasa si zeama de la lamaie si scortisoara macinata. Dupa ce crema si-a marit volumul, se adauga pesmetul si ciresele fara samburi, scurse de zeama, apoi albusurile batute spuma tare.
  2. Se amesteca usor, apoi se toarna compozitia intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si se coace  la foc mic 35-40 de minute, Cand sufleul este gata se pudreaza cu zahar si se poate servi.

Recomandari

Aperitive