- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sufleul de oua cu cacao este un preparat aromat si apetisant, pe care il puteti servi atat la micul dejun cat si la gustare.
Ingrediente
- 250 gr zahar
- 5 galbenusuri
- 10 albusuri
- vanilie
- 1 lingura cacao
Instructiuni de preparare
- Se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga vanilia, cacaua si se mai freaca pana se obtine o crema. Se incorporeaza in crema albusurile batute spuma tare, amestecand usor cu lingura, de sus in jos.
- Se toarna compozifia intr-o forma bine unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se coace sufleul in cuptor, la foc moderat, timp de 20 de minute. Cu 2 minute inainte de a servi, se scoate sufleul din cuptor, se pudreaza cu zahar si se pune din nou in cuptor, ca sa se caramelizeze zaharul. Se serveste fierbinte.