Tartine cu spanac

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tartinele cu spanac sunt perfecte pentru un mic dejun satios si sanatos.

Ingrediente

    • 4-6 chifle marisi vechi de 2-3 zile
    • 2 linguri cu unt
    • 200 ml supa sau apa calda
    • 1 kg de spanac
    • 200 gr cascaval ras
    • 2 oua
    • 200 gr sunca presata

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Tai capacul chiflelor folosind un cutit ascutit si le golesti de miez, apoi le lasi in supa calda 2-3 min. Le scoti in tava mare de friptura si le umpli cu piure de spanac: cureti 1 kg de spanac frunza cu frunza si-1 speli in apa rece de cateva ori, il toci si-l calesti in unt.
  2. Cratita in care pui spanacul trebuie sa fie mare. Lucrezi la foc mic pana cand spanacul a devenit gros ca un piure. Tragi cratita de pe foc, adaugi ouale intregi, cascavalul ras si sunca tocata. Omogenizezi amestecul si umpli chiflele pe care le lasi in cuptorul cald 15 minute, apoi servesti chiflele calde cu vin alb demisec.

Recomandari

Aperitive