Lichior Kirsch

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Lichiorul Kirsch este un lichior amarui, pe care il puteti servi mai ales ca aperitiv la mesele in familie.

Ingrediente

    • 300 gr samburi de caise
    • 2 litri rachiu
    • 250 gr zahar
    • 1 litru apa

Instructiuni de preparare

  1. Se sfarama samburii, apoi se pun intr-un borcan cu tot cu partea lemnoasa. Se toarna peste samburii sfaramati rachiul, se mai adauga 5-6 samburi sfaramati si se lasa la macerat la soare 1 luna, dupa ce s-a inchis ermetic borcanul.
  2. Dupa o luna se filtreaza ametsecul, care se amesteca cu un sirop subtire preparat din zahar si apa, apoi se toarna in sticla si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Recomandari

Bauturi