- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Mixul de ardei iute cu fasole in otet este delicios la prepararea mancarurilor si la salate...
Ingrediente
- 1 kg ardei semiiuti
- 759 ml apa
- 1 lingura sare
- frunze de dafin
- boabe de mustar
- 500 gr fasole galbena fideluta
- 250 ml otet
- 4 linguri zahar
- piper boabe
Instructiuni de preparare
- Se spala ardeii si fasolea, se curata de codite si se asaza intercalate, in borcane.
- Se prepara solutia de otet din o parte atet si trei parti de apa, o lingura de sare si 4 de zahar, adaugate la fiecare liteu de lichid, frunze de dafin, boabe de piper si de mustar.
- Solutia de otet se fierbe pana cand da in clocot, apoi se toarna fierbinte peste ardei.
- Borcanele se acopera cu capace si se asaza intre patrui pana se racesc cand pot fi duse in camara rece si intunecata.