- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Biscuitii spritati sunt foarte buni si gustosi, fiind numai buni la gustare sau la o cana de ceai.
Ingrediente
- 100 gr zahar tos
- 100 gr faina alba
- 1 plic praf de copt
- 350 gr unt,la temperatura camerei
- 100 gr amidon pentru prajituri
- coaja rasa de la 1 lamaie
- ulei, pentru uns tava
PENTRU FINISAJ:
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 portii
Timp de preparare 20 minute
Timp de coacere 20 minute
- Se amesteca zaharul cu untul pana se obtine o compozitie cremoasa careia i se adauga coaja rasa de lamaie. Se omogenizeaza compozitia, apoi se adauga amidonul, faina, praful de copt si se amesteca bine. Apoi, aluatul care trebuie sa fie mai moale se pune intr-un pos.
- In tava de copt unsa cu putin ulei se pun cantitati mici de aluat cu ajutorul posului, dar nu mai lungi de 5 cm. Se baga tava la cuptor, si cand sunt rumenite se scot si se lasa sa se raceasca.
- Se topeste ciocolata, in care se inmoaie apoi biscuitii la un capat, asezabdu-i pe un platou la distanta unii de altii pana cand se intareste ciocolata.