- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema-desert de cacao este foarte buna si gustoasa si, daca o lasati sa se raceasca veti savura o crema cu aroma mai intensa de cacao.
Ingrediente
- 3 linguri zahar
- 2 linguri cacao pudra
- 1 lingura unt
- 1 lingura faina
- 1 plic zahar vanilat
- 500 ml lapte
- esenta de rom
Instructiuni de preparare
- Se amesteca zaharul cu putin lapte si cand incepe sa se dizolve se adauga cacaua, untul moale, faina si zaharul vanilat si se omogenizeaza bine amestecul.
- Peste amestecul obtinut se toarna restul de lapte fierbinte si se pune pe foc mic sau la bain-marie, amestecand continuu pana s eingroasa, adaugand la final cateva picaturi de esenta de rom.
- Crema-desert de cacao se serveste cu frisca batuta amestecata cu zahar pudra si zahar vanilat.