- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile cu merisoare si ciocolata alba sunt foarte gustoase, ele devenind mai fragede daca se servesc a doua zi .
Ingrediente
- 150 gr faina alba
- 75 gr zahar tos
- 1 galbenus
- 100 gr merisoare
- 100 gr ciocolata alba de menaj
- 130 gr unt, la temperatura camerei
- 1/2 lingurita praf de copt
- sare
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 6 portii
Timp de preparare 10 minute
Timp de coacere 15 minute
- Pentru prepararea aluatului se amesteca untul moale, zaharul si putina sare, pana se omogenizeaza, adaugand la sfarsit galbenusul. Se toarna incet faina amestecata cu praful de copt, ciocolata de menaj razuita si merisoarele, amestecand bine pana se obtine un aluat omogen.
- Se modeleaza din aluat mici bile care se asaza in tava de copt tapetata cu hartie de copt, apoi se baga la cuptor 15 minute. Cand sunt rumene se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca, dupa care se pot servi.