- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Biftecul de vita cu oua este un preparat delicios, ideal in zilele caniculare de vara cand nu avem pofta sa mancam mai nimic.
Ingrediente
- 500 gr carne de vitel sau muschi
- 200 gr ciuperci
- oua
- unt
- sare
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Se curata carnea de pielite, se taie felii care se bat cu ciocanul pentru snitele, apoi se frig pe ambele parti intr-o cratita cu unt fierbinte. Se lasa focul mic, sa se inabuse bine, acoperind cratita cu un capac, apoi se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.
- Cate felii de carne avem atatea oua ochiuri prajite se fac.
- Se pune pe fiecare felie de carne cate un ochi si se serveste cu sos de ciuperci. Se inabusa ciupercile in unt, se lasa sa scada bine, apoi se garniseste biftecul si se poate servi.