- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Copanelele de pui in crusta de nuca este reteta de succes pentru o masa delicioasa,aromata si acre nu va ia prea mult timp.
Ingrediente
- 9 copanele de pui
- 100 ml suc de rosii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- piper negru macinat
- 200 gr nuca macinata
- 1 lingura parmezan ras
- 1 telina
- sare
Instructiuni de preparare
- Pune copanelele de pui la fiert in apa cu sare, ceapa si morcovul intregi si lasa sa fiarba 15 minute, la foc potrivit. Scoate copanelele din apa si lasa-le 5 minute intr-o strecuratoare din plastic, apoi freaca-le cu piper macinat si unge-le cu suc de rosii, dupa acre tavaleste-le prin nuca macinata amestecata cu parmezanul ras.
- Asaza copanelele in tava, pe hartie de copt si coace-le 20 de minute in cuptor,la foc potrivit, apoi serveste-le cu sos de rosii picant si garnitura de cartofi prajiti.