Cordon Bleu

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cordon Bleu destul de gustos si pe care il puteti servi si rece pentru ca astfel aroma va fi mult mai accentuta.

Ingrediente

    • 500 rg piept de pui
    • 150 gr sunca presata
    • faina
    • sare
    • ulei
    • 150 gr cascaval
    • 2 oua
    • pesmet
    • piper

    PENTRU GARNITURA:

    • 1 lingura unt
    • piper macinat
    • 4 morcovi
    • sare
    • cimbru

Instructiuni de preparare

  1. Taie pieptul de pui in felii si bate-le cu ciocanul de snitele. Condimenteaza cu sare si piper, apoi lasa-le 30 de minute la frigider.
  2. Intre timp, feliaza sunca presata si cascavalul. Pe fiecare felie de carne batuta, asaza una de sunca si una de cascaval, apoi ruleaza ca la sarmale. Aplatizeaza rulorile intre palme si fixeaza cu scobitori ca sa nu se desfaca in timpul prajirii.
  3. Da rulourile prein faina,ou batut si pesmet, apoi pune-le la prajit in ulei incins.  Cand s-au rumenit frumos pe ambele parti se scot pe un servet absorbant ca sa se scurga surplusul de ulei.
  4. Pentru garnitura, da morcovii pe razatoarea mare si pune- la calit  in unt topit. Amesteca din cand in cand si completeaza cu apa cand scade sosul. La final, adauga sare si piper, dupa gust si presara putin cimbru in momentul servirii.

Recomandari

Friptura sau Gratar