Fileuri de cod cu cascaval

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fileurile de cod cu cascaval se pot prepara la mesele la care se anunta multi invitati si pe care doriti sa ii surprindeti in mod placut.

Ingrediente

    • 1 kg peste
    • 100 gr cascaval
    • 300  ml lapte
    • ulei
    • 3 linguri faina
    • 2 oua
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se taie codul felii care se spala si se tin cateva minute in lapte, apoi se scot, se dau prin faina, ou batut si prin cascaval ras.
  2. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se pun bucatile de peste sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Aceasta operatie se face cu cateva minute inainte de servire deoarece branza se poate lipii de tigaie, sau se poate intari astfel preparatul nu mai este la fel de bun.

Recomandari

Friptura sau Gratar