- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Friptura de pui aromatizata este un preparat oarecum rapid si usor de preparat.
Ingrediente
- 700 gr piept de pui
- 100 ml vin alb sec
- 1 ardei gras rosu
- 2 catei de usturoi
- frunze de busuioc
- 3 linguri ulei de masline
- 100 ml supa limpede de legume
- 1 morcov
- ierburi aromate ( rozmarin, salvie, maghiran)
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Se spala carnea, se taie bucati, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se pun intr-un vas termorezistent.
- Se curata ardeiul si morcovul, se taie felii sau bucati si se pun printre bucatile de carne.
- Se adauga acteii de usturoi zdrobiti, ierburile aromate si se stropeste cu ulei de malsine. Se adauga supa de legume, vinul si se baga vasul in cuptor pentru 40 de minute, apoi se decoreaza cu frunze de busuioc si se serveste.